ConvaTec maatregelen mbt COVID-19 virus

Media

In deze bijzondere tijd met betrekking tot het coronavirus willen wij u op de hoogte brengen over de impact van deze situatie op de service en diensten van ConvaTec.

In verband met de aanvullende maatregelen die genomen zijn in de aanpak van het COVID-19 virus hebben wij per heden ons kantoor in Woerden gesloten en zullen wij geen bezoeken afleggen aan de ziekenhuizen en de bandagisten. ConvaTec faciliteert al zijn werknemers om thuis te werken en hiermee proberen we zoveel mogelijk de service en ondersteuning te bieden die u van ons gewend bent. Voor advies en ondersteuning zijn en blijven onze klantenservice, patiëntenlijnen en onze accountmanagers volledig bereikbaar.

We blijven continu de situatie monitoren en staan in nauw contact met al onze leveranciers om de continuïteit in leveringen te kunnen waarborgen. Onze producten worden vanuit ons Europese Distributie Centrum in Venlo geleverd en wij voorzien tot op heden geen leveringsproblemen.

We hebben te maken met een situatie die continu onderhevig is aan veranderingen en wij zullen u waar mogelijk zo goed mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Wij staan volledig tot uw beschikking voor al uw vragen per email of telefoon en kunnen u hulp bieden bij zorg- en productvragen.

Email : info.convatec@convatec.com
Professionals : 0032- 476461740
Patiënten Stoma : 0032 -477251003
Patiënten Wond : 0032 -479506125