Vereenvoudigde verpakking

Introductie van vereenvoudigde verpakking om u het leven te vergemakkelijken

ConvaTec kondigt u graag de nieuwe en verbeterde verpakking aan van sommige huidplaten en zakjes

Dankzij de nieuwe aanduidingen op onze verpakking, worden identificatie, toepassing en bestelling gemakkelijker dan ooit.

Simplified packaging

Kenmerken van de verpakking :

  • Bestelinformatie op het etiket. Groter, duidelijkere vermelding van merknaam, bestelnummer, globale symbolen en productafbeeldingen staan op de buitenverpakking.
  • Maat en stijl op de achterzijde van de huidplaat. Alle belangrijke details van het product, zoals maat en bestelnummers, staan vermeld daar waar u de vingers plaatst om de beschermfolie van de plaat te halen.
  • Vereenvoudigde Instructies. De aanduidingen en vereenvoudigde tekst van de gebruiks- instructies vergemakkelijken het aanbrengen.

Wij gaan ook voor groen

Wij steken de omgeving een handje toe door het gebruik van inkt zonder oplosmiddel, gerecycleerd karton en recycleerbare verpakkingen en papier.

Wij zullen, na uitputting van onze bestaande voorraad, geleidelijk overschakelen naar de nieuwe verpakking. U zal wellicht gedurende enige tijd producten ontvangen met een verschillende verpakking. Wees echter gerustgesteld, dit zijn wel degelijk uw ConvaTec voorkeursproducten, maar nu met een vereenvoudigde verpakking.

Klik op de links hieronder om een uitleg van de symbolen in .pdf versie te downloaden.

Umb-Web01